Feb 10, 2011

Hantar Surat Cinta Ke Nuffnang

8

http://1.bp.blogspot.com/_8m3BIhcqXwA/TSCFAYHrNPI/AAAAAAAAASU/tOY1u2RpWis/s1600/nuffnang-spidey.jpg

semenjak dua, tiga menjak ni, aku tengok eklan BE aku xpernah muncul kat dalam blog...semakin sadis sebab angka earning aku dalam nuffnang dah tak naik naik dah (lama sangat dah tak naik...dah sebulan lebih dah ni...)nuffnang merajuk dgn aku ke? sampai kan macam nak mintak putus je ngan blog aku... :(

sebelum ni aku dah buat post (Nuffnang Oh Nuffnang!! KENAPA BEGINI??) kerana sadis akibat masalah yg aku alami...BE tak muncul2...earning xnaik naik...so aku amik keputusan untuk hantar ticket ke Nuffnang...tunggu punya tunggu, akhirnya Nuffnang buka juga aku punya surat cinta...dan dia reply persoalan aku yg berbunyi lebih kurang macam ni...

aku : nuffnang, kenapa saya punya BE tarak muncul2...manyak manyak sedih laa... :(

lalu nuffnang menjawab : sabar nah hendra...BE awak akan muncul nanti...tapi kami sedang membuat perhatian lebih terhadap blog2 yg baru join nuffnang...giliran BE awak akan datang nanti...sabar nah hendra...sabar ok...lepas tu kan, saya nasihatkan, hendra letak la eklan nuffnang yg petak empat segi sama tu dekat atas...so senang la orang lain nak tgk eklan tu...

aku : ooo...begitu ye encik nuffnang...baik2...saya akan terus bersabar dan terus bersabar...eklan tu pon saya dah letak kat atas dah...saya akan terus bersabar...tak sabar rasanya nak dapat my 1st cash out...huuuu...cepat2 la dapat RM50...sobsobsob... T_T

terima kasih kepada ecah & misz myza sebab banyak bagi elmu pasai Nuffnang...terima kaseh...

8 cemuhan:

bercinta dgn nuffnang ekkk... he..he..

itu lah...kita kena la jugak bercinta dgn nuffnang...nanti nuffnang pon bagi cheque cinta dia kat kita...kan??kan?? hehe

bro ade 2 BE tengah running tapi dah 2 hari xde pe2 perubahan.. esok lusa jadi ME la tue...

xkisah la.. tgh tgu next BE pulak.. entah bila

Bro Framestone - ni baru lepas refresh kat nuffnang...tgk kat belah earning...tapi masih xde pon BUFFERED EARNING... :(

ME dgn Campaign je ada... sobsobsob

hahaha... snasib dgn aku. tp mlas nk ambik pduli... lalalala

hat aku lg terok...dia kata apa ttaw..daje snggoh haha

aku dah kate sabau..ang ni degil na..ahaaha

acerap - hg apa taw...budak2 kecik mana paham bende orang2 dewasa nih...HAHA

ecah - tu la...tapi nak wat cam ne...dah sebulan kot xmuncul2 BE aku....sobsobsob

Post a Comment

Segala komen dari anda amatlah dihargai :)