Jun 27, 2010

Trebute To Cromok Preview

0

video

hahaha...tetiba plak terasa gatal tangan ni nak
upload video...sory kualiti video hancus...
time ni malam tadi aku rakam...dalam pukul 8 lebey...
ntah la...terasa bosan xtau nak buat apa...
tiba2 plak ozawa si putih ni ada plak kat sebelah aku kan...
so aku pun memeluk beliau dan merakam kan
sebuah prelude separuh jalan ni...insyaAllah kalau aku rajin
aku akan rakam full song ok... :)
sory la...agak nerbes time rakam lagu ni...
ye la kan...1st time ter-pikiaq nak post kat dalam blog...
hahahah...kalau ada apa2 komen,komen2 la ye...
terasa macam nak jadi artis plak...
err...bak kata peco...artis youtube...
stailo gak status tu... :)

0 cemuhan:

Post a Comment

Segala komen dari anda amatlah dihargai :)