Jun 27, 2010

Berita Pasal Konvo POLIMAS 2010

1

http://3.bp.blogspot.com/_q55CyBGqvVI/SFrDK6qf-VI/AAAAAAAAAAo/jK4-Gr44AjQ/S150/brand+polimas.gif

akhirnya...setelah menutup kamus diploma pada akhir bulan 5 hari tu, aku akan mendapat segulung diploma tidak lama lagi...kepada kawan2 yg berada satu semester sama dgn aku, kita mmg betul2 bertuah sebab bernasib baik konvo kita cepat...3 bulan je kita tunggu...tap kesian kat 2 sem sebelum ni...diorang xkonvo2 lagi...so yg konvo sama dgn kita ni ada 3 semester...so boleh la bayangkan betapa ramainya maknusia pelbagai jenis kat polimas nanti...dan kepada orang yg otak bisnes, jangan lepas kan peluang...wat la bisnes kecik2 pon jadi lah...mesti dapat balek pulangan lah wa cakap sama lu...kepada Shutter Click, moga2 dapat la untung banyak2 ya...nanti buleh la belanja saya kepci...kofkofkof...

okay,kat bawah ni jadwal konvo polimas 2010...bermula 5 Ogos sampai 10 Ogos...siap ada tarikh raptai sekali...take note kepada mana yg terlibat ok.. :)


TARIKH MASA JABATAN RAPTAI
5 Ogos 2010 (Khamis) 7.45pg-12.30tgh Graduan Cemerlang 4 Ogos 2010, 8.00 pg
7 Ogos 2010 (Sabtu) 7.45pg-12.30tgh JKA 6 Ogos 2010, 2.30 ptg
8 Ogos 2010 (Ahad) 7.45pg-12.30tgh JP&JTMK 7 Ogos 2010, 2.30 ptg
9 Ogos 2010 (Isnin) 7.45pg-12.30tgh JKM 8 Ogos 2010, 2.30 ptg
10 Ogos 2010 (Selasa) 7.45pg-12.30tgh JKE 9 Ogos 2010, 2.30 ptg

harapan aku konvo yg pertama aku ni tidak mengecewakan perasaan aku...hahaha...

p/s - kesian kat sayang aku...batch dia terpaksa tunggu dekat setahun lebih baru boleh konvo...apa la jenis spisis pengendalian pihak pengurusan...malu tgk poli lain...setiap sem ada majlis konvokesyen...xde nak tunggu lama2...take note la sikit pihak pengurusan poli oiii...kami ni student bukan nak buang2 masa...kami nak sambung blaja atau ada yg nak keje...(sory...ni gara2 geram lagi dgn result xleh cek sampai skarang kat web poli)

1 cemuhan:

yeah!! konvo akn tiba..akhirnya.. ;)

Post a Comment

Segala komen dari anda amatlah dihargai :)